Αλυσίδες Χιονιού Φορτηγού Streme S-Stop-1 1 Τεμάχιο

52,00


Αλυσίδες Χιονιού Φορτηγού Streme S-Stop-1 1 Τεμάχιο


check icon Παράδοση 2-4 ημέρες
Ποσότητα
Already In Wishlist Προσθήκη στα Αγαπημένα Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Κωδικός προϊόντος: 10427 Κατηγορία:
Εταιρία:Auto GS

Αλυσίδες Χιονιού Φορτηγού Streme S-Stop-1

Οι S-Stop αλυσίδες δημιουργήθηκαν από υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να επιφέρουν την μέγιστη απόδοση έλξης. Είναι ιδανικές για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών οι οποίοι διανύουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά. Εμπεριέχουν κουμπώματα με ιμάντες και ισχυρά καστάνια για δυνατό κράτημα. Έχουν καθαρή επιφάνεια πλέξης από ειδικό κράμα χάλυβα, με συνδέσμους προφίλ ‘’D‘’ για μεγαλύτερη ασφάλεια σε χιόνι ή πάγο. Συνιστάται για οχήματα με οπές στα χείλη τους. Περιλαμβάνουν σαφείς οδηγίες για γρήγορη εγκατάσταση δίχως κόπο. Πάχος συνδέσμου: 5,7 χιλιοστά ή 7 χιλιοστά.

Χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή ποιότητα θερμικής επεξεργασίας – γεμίσματα
  • Δεν δημιουργούν πρόβλημα στις ζάντες
  • Άριστη εφαρμογή για ασφαλή οδήγηση
  • Εύκολη τοποθέτηση/αφαίρεση
  • Διαθέτουν κλείδωμα
  • Ανθεκτικότητα

Εγκατάσταση:
Για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη λειτουργία, συνίσταται η εγκατάσταση τουλάχιστον τριών στοιχείων σε κάθε τροχό κίνησης.Η κάθε συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια και είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό. Απαιτούνται 3τμχ / ρόδα, δηλαδή 6τμχ σε δύο ελαστικά. Η τιμή αναφέρεται σε 1 τεμάχιο.

Βάρος0,0000 kg

Εταιρία

Auto GS

Η Εταιρεία έχει μακρόχρονη ιστορία, η οποία ξεκινά με το εμπόριο και την εισαγωγή αξεσουάρ αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 από τον κο Γιώργο Συμεωνίδη.Η AUTO GS A.E διανέμει και εξάγει σε περισσότερες από 15 χώρες πάνω από 10000 προϊόντα ειδών αυτοκινήτου. Για περισσότερα από 30 χρόνια προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με εξαιρετικό design αλλά και προσιτές τιμές για τον επαγγελματία, ενώ παράλληλα φροντίζει για την άψογη εξυπηρέτηση, μεγιστοποιώντας έτσι το όφελος των συνεργατών της.