Μπότα (Γαλότσα) Ασφαλείας Πολυουρεθανική Cofra Thermic S5 CI HRO CR AN M SRC orange

99,00


Cofra Thermic S5 CI HRO CR AN M SRC orange.Μπότα (Γαλότσα) Ασφαλείας Πολυουρεθανική Cofra Thermic. Οι πολυουρεθανικές μπότες THERMIC ORANGE αποτελούν τον ιδανικότερο σύμμαχο για απαιτητικές εργασίες σε βρεγμένα, βρώμικα και πολύ κρύα περιβάλλοντα. Ο κορμός COLD DEFENDER PU έχει εξαιρετική αντοχή στο κρύο, στα νερά και τις λάσπες.

 

 


Ποσότητα
Already In Wishlist Προσθήκη στα Αγαπημένα Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Κωδικός προϊόντος: 785 Κατηγορία:
Εταιρία:COFRA

Η ναυαρχίδα της COFRA είναι εδώ και δεν είναι άλλη από την μπότα ασφαλείας THERMIC.

Ο κορμός είναι κατασκευασμένος από την καινοτόμο πολυουρεθανική ένωση COLD DEFENDER PU. Λόγω του ειδικά αναπτυγμένου μείγματος του, το υλικό προσφέρει εξαιρετική αντοχή και θερμομόνωση στο υπερβολικό κρύο μέχρι τους περίπου -25°C, καθώς και πολύ απαιτητικά μηχανικά αποτελέσματα.
Η πολυουρεθάνη εφαρμόζεται σε ένα ανθεκτικό στην τριβή πολυεστερικό ύφασμα με λεία επιφάνεια. Χάρη σε αυτό, η μπότα δεν κολλά στα πόδια κατά τη διάρκεια πολλών μετακινήσεων και έτσι προσφέρει αυξημένη άνεση κατά τη χρήση.

Η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό καουτσούκ νιτριλίου και εφαρμόζεται υπό μορφή επιθετικού προφίλ. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο βάθος του προφίλ 11mm, με εξαιρετική αντοχή στην τριβή και προσφέρει επίσης πολύ υψηλή αντοχή στις χημικές ουσίες. Οι χονδροειδείς “σφήνες” προσφέρουν τη μέγιστη πρόσφυση σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες και είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία. Όπως και το εξωτερικό υλικό του κορμού, το καουτσούκ νιτριλίου προσφέρει εξαιρετική αντοχή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έως περίπου τους -25°C.
Η μεσαία σόλα, όπως και το επάνω μέρος, είναι κατασκευασμένη από COLD DEFENDER PU, αλλά εφαρμόζεται σε ένα μαλακότερο μείγμα. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη απορρόφηση κραδασμών και υψηλή άνεση κατά την εργασία σε σκληρές επιφάνειες. Ταυτόχρονα, το υλικό προσφέρει εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες έναντι θερμοκρασιών κάτω των -25°C.
Με σκοπό τη μεγαλύτερη άνεση, οι μπότες είναι εξοπλισμένες με τον εσωτερικό πάτο COLD BARRIER, ο οποίος είναι διαμορφωμένος με ένα ανατομικό σχήμα, το οποίο βοηθάει τα πόδια να έχουν φυσική κυλιόμενη κίνηση. Παράλληλα προσφέρει εξαιρετική μόνωση από το κρύο χάρη σε μια μαλακή επίστρωση από ύφασμα fleece. Επιπλέον, η χρησιμοποιούμενη πολυουρεθάνη είναι αντιβακτηριδιακή, πράγμα που μειώνει τον σχηματισμό δυσάρεστων οσμών.

Οι μπότες εργασίας είναι πιστοποιημένες με την υψηλότερη κατηγορία ασφαλείας S5 σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 20345. Η σόλα προσφέρει εξαιρετική αντοχή σε υδρογονάνθρακες, έλαια και λίπη, καθώς και μια αντιστατική προεπεξεργασία. Η παχιά μεσαία σόλα παρέχει επίσης εξαιρετική απορρόφηση ενέργειας στην περιοχή της φτέρνας. Επιπλέον, το κλειστό περίβλημα πολυουρεθάνης είναι εντελώς αδιάβροχο. Εκτός από τις βασικές απαιτήσεις του προτύπου, οι μπότες είναι επίσης εξοπλισμένες με κάποιες άλλες πιστοποιήσεις. Χάρη στο πιστοποιητικό CI, η εξωτερική σόλα παρέχει εξαιρετική μόνωση κατά του κρύου εδάφους. Χάρη στην πιστοποίηση HRO, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ νιτριλίου παρέχει θερμική αντοχή έως 300°C σε επαφή ενός λεπτού. Η πιστοποίηση SRC προσφέρει επίσης αυξημένη αντιολισθητικότητα σε ομαλά κεραμικά και ατσάλινα δάπεδα. Λόγω του πιστοποιητικού CR, το επάνω μέρος προσφέρει αυξημένη προστασία κατά της κοπής. Η πιστοποίηση AN παρέχει επίσης μια αποτελεσματική προστασία από την κρούση στην περιοχή του αστραγάλου. Και τέλος, η πιστοποίηση M παρέχει μια ανθεκτική μετατάρσια προστασία.
Το ελαφρύ προστατευτικό καπάκι TOP RETURN από πλαστικό ανθεκτικό στην κρούση, φροντίζει για την απαραίτητη ασφάλεια στην περιοχή των δαχτύλων. Αυτό το καπάκι είναι πολύ ελαφρύτερο από τα αντίστοιχα καπάκια από χάλυβα και προσφέρει υψηλή άνεση και μεγάλους χρόνους φθοράς. Ακόμα και μικρά κομμάτια που βρίσκονται στο έδαφος, όπως καρφιά, δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολούν, χάρη στη μη μεταλλική προστασία κατά της διείσδυσης APTPLATE. Αυτή είναι πολύ πιο ευέλικτη από τα κλασσικά μοντέλα από ανοιξιάτικο χάλυβα και είναι επομένως ιδανική για εργασία με πολλή κίνηση.
Τα ανώτερα χρησιμοποιούμενα υλικά προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στους υδρογονάνθρακες. Οι μπότες COFRA THERMIC βυθίστηκαν για 7 ημέρες σε πετρέλαιο εσωτερικής καύσης και βενζίνη, καθώς και για 14 ημέρες σε αλμυρό νερό. Σε αυτή τη δοκιμή, οι φυσικο-μηχανικές ιδιότητες παρέμειναν αμετάβλητες. Σε γενικές γραμμές, οι καουτσούκ μπότες προσφέρουν πολύ καλή αντοχή στις κοινές χημικές ουσίες. Επιπλέον, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αντιβακτηριδιακά, πράγμα που μειώνει τον σχηματισμό δυσάρεστων οσμών.

ΚΟΡΜΟΣCOLD DEFENDER PU, αντιβακτηριδιακός, με αντοχή στους -25 °C.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Πολυεστέρας ανθεκτικός στην τριβή.
ΠΑΤΟΣCOLD BARRIER, πάτος από μαλακή και αρωματική πολυουρεθάνη, αντιστατικός, ανατομικός, μονωτικός έναντι των χαμηλών θερμοκρασιών. Η θερμική άνεση στο εσωτερικό του υποδήματος παρέχεται χάρη στην ειδική πολυουρεθανική ένωση που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλή μόνωση. Με επένδυση fleece.
ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑ : COLD DEFENDER PU, αντιβακτηριδιακή, με αντοχή στους -25 °C.
ΣΟΛΑ: Καουτσούκ νιτριλίου, ανθεκτική στους 300°C (σε επαφή 1 λεπτού) με σφήνες ύψους 11mm.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΧΤΥΛΩΝTOP RETURN προστασία με συνθετικό καπάκι 200J.
ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΟΛΑ: Αδιάτρητη μη μεταλλική APT PLATE.

 

Βάρος3,5000 kg
Νούμερο

, , , , , , ,

Κατηγορία ασφαλείας

, , , , , ,

Εταιρία

COFRA

Η εταιρεία "Cofra" ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1938 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες ειδών προστασίας, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μολονότι τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ασχολήθηκε αποκλειστικά με την κατασκευή παπουτσιών, πλέον η ευρεία γκάμα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γάντια προστασίας, γυαλιά, φόρμες ψεκασμού, προστατευτικές μάσκες με φίλτρα και άλλα. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν σήμανση πιστοποίησης, ενώ ο σταθερά υψηλός αριθμός πωλήσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία τόσο της ίδιας, όσο και τον παραγόμενων προϊόντων της.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μπότα (Γαλότσα) Ασφαλείας Πολυουρεθανική Cofra Thermic S5 CI HRO CR AN M SRC orange”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *