Ζώνη Μέσης Cofra Waregem black

7,90


Ζώνη Μέσης Cofra Waregem black από 100% ελαστομερή θερμοπλαστικά. Δεν ανιχνεύεται από ανιχνευτές μετάλλων, αδιάβροχη και αντιβακτηριδιακή. Διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα και μήκος 115, 125 και εκατοστά. Ανακυκλώσιμο προϊόν.


Ποσότητα
Already In Wishlist Προσθήκη στα Αγαπημένα Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Κωδικός προϊόντος: 1896 Κατηγορία:
Εταιρία:COFRA

Ζώνη Μέσης Cofra Waregem από 100% ελαστομερές θερμοπλαστικό. Δεν ανιχνεύεται από ανιχνευτές μετάλλων, αδιάβροχη και αντιβακτηριδιακή. Ανακυκλώσιμο προϊόν.

Σύνθεση: 100% ελαστομερές θερμοπλαστικό
Μήκος: 115, 125, 135 εκατοστά
Χρώμα: μαύρο

100% ανακυκλώσιμοΑντιβακτηριδιακό (Antibacterial) Χωρίς μεταλλικά στοιχεία 100% Δεν ανιχνεύεται από ανιχνευτές μετάλλων Αδιάβροχο

Βάρος 0,0100 kg
Νούμερο

, ,

Εταιρία

COFRA

Η εταιρεία "Cofra" ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1938 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες ειδών προστασίας, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μολονότι τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ασχολήθηκε αποκλειστικά με την κατασκευή παπουτσιών, πλέον η ευρεία γκάμα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γάντια προστασίας, γυαλιά, φόρμες ψεκασμού, προστατευτικές μάσκες με φίλτρα και άλλα. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν σήμανση πιστοποίησης, ενώ ο σταθερά υψηλός αριθμός πωλήσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία τόσο της ίδιας, όσο και τον παραγόμενων προϊόντων της.