Η συλλογή καρπών αποτελεί αν μη τι άλλο μια κουραστική και βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία για εξοικονόμηση χρόνου. Όχι πια! Η λύση είναι μια και έρχεται από την Ιταλία κατευθείαν στο σπίτι σας. Οι επαναστατικοί συλλέκτες καρπώνRoll-In” ήρθαν και θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας καθώς παρέχουν εύκολη και ξεκούραστη συλλογή καρπών.

Τι είναι το Roll-In

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εργαλείο καινοτόμου ιταλικού σχεδιασμού με σκοπό την ευκολότερη, την πιο ξεκούραστη και την ασφαλέστερη δυνατή συλλογή καρπών διαφόρων μεγεθών. Το “Roll-In” είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύχρηστο, κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες, όσο και για ερασιτέχνες καλλιεργητές. Επίσης, είναι εργονομικά σχεδιασμένο, καθώς ενθαρρύνει τη σωστή στάση του σώματος και αποτρέπει τους ανεπιθύμητους πόνους στην πλάτη που δημιουργούνται συνήθως από το παρατεταμένο σκύψιμο.

συλλέκτη καρπών (Roll-In)

Η συναρμολόγηση του Roll-In αποτελεί μια πραγματικά εύκολη υπόθεση. Στη συσκευασία του διατίθεται σχεδόν συναρμολογημένο με όλα τα συρματάκια στη θέση τους, ενώ το μοναδικό που έχετε να κάνετε είναι να του εφαρμόσετε το συνδετήρα με την υποδοχή του κονταριού. Από και πέρα συμπαραδίδονται επίσης ανταλλακτικά συρματάκια, βίδες με κλειδιά ανοίγματος καθώς επίσης και δύο βοηθητικά εξαρτήματα ώστε να ανοίγετε εύκολα το συλλέκτη σας και να το αδειάζεται από τους καρπούς που έχετε συλλέξει. Για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα το τι λέμε, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω κατατοπιστική φωτογραφία:

Τρόπος Λειτουργίας

Η λειτουργία του είναι πάρα πολύ απλή. Αφού συναρμολογηθεί σωστά και τοποθετηθεί και το κοντάρι στη θέση του, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το σέρνεται στο έδαφος πάνω από τους καρπούς. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται…αυτόματα. Τα ειδικά συρματάκια ανοίγουν με αποτέλεσμα να εισέρχονται οι καρποί στο εσωτερικό του συλλέκτη και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να ασκηθεί ιδιαίτερη δύναμη-πίεση. Μόλις ο συλλέκτης γεμίσει από καρπούς, τότε χρησιμοποιώντας το ειδικό εξάρτημα αδειάσματος (συμπαραδίδεται με το προϊόν), ο συλλέκτης αδειάζει και είναι και πάλι έτοιμος για χρήση!

Ποίο μοντέλο Καλύπτει Τις Ανάγκες Μου?

Πρόκειται για μια εύλογη απορία την οποία εκφράζουν οι περισσότεροι καλλιεργητές. Τα “Roll-In” λοιπόν χωρίζονται σε τρία μοντέλα διαφορετικού μεγέθους έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Συγκεκριμένα, διατίθεται σε “Small”, “Medium” και “Large”. Ο τρόπος λειτουργίας μεταξύ των τριών μοντέλων είναι ακριβώς ο ίδιος, ωστόσο υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές σε άλλους τομείς, τους οποίους θα αναλύσουμε αμέσως τώρα.

Μοντέλο “SMALL”

Roll In 023-101 Small Συλλέκτης Καρπών Χωρητικότητας 3.5lt

Το μοντέλο “Small” είναι κατάλληλο για συλλογή καρπών μικρού μεγέθους όπως είναι για παράδειγμα οι ελιές, τα φουντούκια, τα αμύγδαλα και λοιποί καρποί παρόμοιου μεγέθους. Είναι απίστευτα ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 750gr), διαθέτει 60 ανθεκτικά σύρματα και η χωρητικότητά του φτάνει τα 3.5lt. Έχει τη δυνατότητα με σωστή χρήση να συλλέξει έως και 45kg καρπών μέσα σε μόλις μια ώρα.

Μοντέλο “MEDIUM”

Roll In 023-102 Medium Συλλέκτης Καρπών Χωρητικότητας 6.5lt

Το μοντέλο “Medium” είναι κατάλληλο για συλλογή καρπών λίγο μεγαλύτερου μεγέθους από αυτούς που συλλέγει το “Small” όπως είναι για παράδειγμα τα καρύδια, τα κάστανα και άλλα παρεμφερή. Είναι απίστευτα ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 810gr), διαθέτει 60 ανθεκτικά σύρματα και η χωρητικότητά του φτάνει τα 6.5lt. Έχει τη δυνατότητα με σωστή χρήση να συλλέξει έως και 60kg καρπών μέσα σε μόλις μια ώρα.

Μοντέλο “LARGE”

Roll In 023-103 Large Συλλέκτης Καρπών Χωρητικότητας 9.5lt

Το μοντέλο “Large” είναι κατάλληλο για συλλογή καρπών μεγαλύτερου μεγέθους όπως είναι για παράδειγμα τα μήλα, τα πορτοκάλια και άλλοι καρποί παρόμοιου μεγέθους. Είναι απίστευτα ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 890gr), διαθέτει 60 ανθεκτικά σύρματα και η χωρητικότητά του φτάνει τα 9.5lt. Έχει τη δυνατότητα με σωστή χρήση να συλλέξει έως και 300kg καρπών μέσα σε μόλις μια ώρα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Έχοντας δει λοιπόν τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις δυνατότητες συλλογής του κάθε μοντέλου, είστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσετε στην αγορά του συλλέκτη καρπών τύπου “Roll-In” που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας. Όσο για την κατασκευή του? Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Τα μοντέλα “Roll-In” είναι κατασκευασμένα από άριστα υλικά που συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με ανθεκτικότητα στο χρόνο και τη χρήση. Αγοράστε το μοντέλο που σας ταιριάζει πατώντας ΕΔΩ

 

One thought on “Τι συλλέκτη καρπών (Roll-In) να αγοράσω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *