Εισαγωγή

Αναζητάτε εξάρτυση για την αγορά σας; Επιλογή της σωστής εξάρτυσης είναι σημαντική για να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία του συστήματος σας. Ας εξετάσουμε μερικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να κάνετε τη σωστή αγορά.

Για την καλύτερη δυνατή διανομή βάρους κατά τη χρήση μηχανήματος κήπου όπως είναι το θαμνοκοπτικό, το κονταροαλυσοπρίονο, το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος κλπ, είναι απαραίτητη μια εξάρτυση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά είδη εξαρτύσεων, τα οποία και θα καταγράψουμε στο παρόν άρθρο.

 

Είδη ιμάντων- Εξαρτύσεων

1) Μονός Ιμάντας- εξάρτυση (Απλός)

εξάρτυση μηχανήματος κήπου

Οι μονοί, απλοί ιμάντες ώμων αποτελούν την πρώτη και πιο οικονομική επιλογή για αγορά προϊόντος τέτοιου είδους. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια, με ή χωρίς μαξιλαράκι / ταμπλό και παρέχουν στο χρήστη μια αίσθηση καλύτερης κατανομής του φορτίου. Συνίστανται για ηλεκτρικά μηχανήματα ελαφρού τύπου καθώς δεν είναι ο σχεδιασμός τους τέτοιος ώστε να σηκώνει βαριά μηχανήματα, κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γνωρίζουμε όταν πραγματοποιούμε μια τέτοια αγορά.

 

2) Διπλός Ιμάντας (Απλός)

Η δεύτερη κατηγορία ανήκει στους διπλούς ιμάντες, των οποίων το μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους μονούς απλούς είναι ότι εφαρμόζουν και στους δύο ώμους του χρήστη με αποτέλεσμα την δεδομένα καλύτερη κατανομή του φορτίου. Συνήθως φέρουν μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση και ρυθμιζόμενο σύστημα με κλιπς για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο σώμα του καθενός. Παρ’όλα αυτά, και αυτοί προτείνονται για χρήση με μηχανήματα ελαφρού τύπου.

 

3) Διπλή εξάρτυση (Επαγγελματική)

Εδώ ανεβαίνουμε κατηγορία και πάμε στα επαγγελματικά προϊόντα. Η μετάβαση από τον όρο “ιμάντα” στον όρο “εξάρτυση” σημαίνει ότι ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι και όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής αλλά και όσον αφορά τη χρηστικότητά τους. Οι διπλές επαγγελματικές εξαρτύσεις φέρουν οπωσδήποτε μαξιλαράκια για άνετη εφαρμογή, ενώ το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι το πλαστικό κομμάτι που καλύπτει μέρος της πλάτης, παρέχοντας ακόμα καλύτερη κατανομή φορτίου στο σώμα αλλά και μικρομερή προστασία της πλάτης του χρήστη. Συνίστανται ανεπιφύλακτα για βενζινοκίνητα μηχανήματα βαρέως τύπου.

 

4) Διπλή Ειδική Εξάρτυση (Επαγγλματική)

Εκτός από τις επαγγελματικές διπλές εξαρτύσεις που οι περισσότεροι τις έχουν συνδυάσει με βενζινοκίνητα θαμνοκοπτικά, στην αγορά κυκλοφορούν μοντέλα κατάλληλα σχεδιασμένα και για άλλα μηχανήματα όπως είναι μεταξύ άλλων για κονταροαλυσοπρίονα, για επαναφορτιζόμενα ψαλίδια κλαδέματος κλπ. Παρέχουν στο χρήστη απίστευτη άνεση και σωστή κατανομή του φορτίου. Ο σχεδιασμός τους είναι έτσι ώστε να αντέχουν στο χρόνο και τη χρήση με αποτέλεσμα να γίνεται απόσβεση του σημαντικού ποσού που θα διαθέσει κάποιος για να τα αγοράσει.

 

Συμπέρασμα

Η τελική επιλογή αγοράς ενός ιμάντα ή μιας εξάρτυσης, θα πρέπει να γίνει ανάλογα με τις ανάγκες σας, έχοντας στο νου σας όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Εννοείται πως η επιλογή γίνεται και ανάλογα το χρηματικό ποσό που κάποιος μπορεί να διαθέσει. Ο συνδυασμός μιας καλής τιμής με την επάρκεια στα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την εκάστοτε ανάγκη αποτελεί φυσικά τον στόχο του καθενός. Δείτε την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας πατώντας ΕΔΩ:

 

 **Το παρόν άρθρο αποτελεί δημιουργία και ιδιοκτησία της εταιρείας “Μιχάλης Καβούκης & ΣΙΑ ΕΕ” και της ιστοσελίδας kavoukistools.gr. Οποιαδήποτε αντιγραφή / αναπαραγωγή μέρους, ή και ολόκληρου του άρθρου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας μας μπορεί να προκαλέσει νομικές και ποινικές κυρώσεις στους παραβάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *